• 93 233 24 32
  • info@clusternautic.cat
  • Clúster Nàutic

Informa’t

SOCISClúster Nàutic Catalàby ADIN

REGISTRE EMBARCACIÓ XÀRTER

Inserció i publicació

Sense límit de
núm. d'embarcacions

GRATUÏT

ADHESIU

Durada: 2 anys

25+IVA per embarcació

NO SOCISClúster Nàutic Catalàby ADIN

REGISTRE EMBARCACIÓ XÀRTER

Inserció i publicació

Fins a
4 embarcacions

250+IVA

A partir de
5 embarcacions

500+IVA

ADHESIU

Durada: 2 anys

25+IVA per embarcació

Registra les teves embarcacions

PER CONTRIBUIR AL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL DEL XÀRTER NÀUTIC I FRENAR L’INTRUSISME, DES DEL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ I SEGUINT EL MODEL DE BALEARS, IMPULSEM EL REGISTRE D’EMBARCACIONS DE XÀRTER A CATALUNYA, MITJANÇANT DECLARACIONS RESPONSABLE DE L’EMPRESA.

Aquest registre inclou totes les modalitats disponibles, ja siguin motos aquàtiques, neumàtiques, semirígides, motores o velers, de pavelló espanyol, comunitari i extracomunitari.

El lloguer fraudulent d’embarcacions en llista 7ª, és d’una gran competència deslleial per a les nostres empreses i, addicionalment inclou riscos pels arrendataris, en quant a manca de seguretat, pel que fa a patrons no professionals, manca de revisions i infraassegurances.

DES DEL «CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by Adin» HO VAREM DENUNCIAR A TV3 al juliol 2019

CARACTERÍSTIQUES del REGISTRE XÀRTER:
CARÀCTER PÚBLIC
VALIDESSA BIANUAL (de l'1 d'octubre de 2021 al 30 de setembre de 2023)
INCLOU ADHESIU IDENTIFICATIU PER A LES EMBARCACIONS

Ara més que mai!

Més raons i avantatges per fer-te soci del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ!

FES-TE SOCI
  • Al CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ representem i defensem els teus interessos davant les administracions, els agents socials i la societat en general.
  • Al CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ contribuïm activament al creixement i la competitivitat del sector nàutic i de la teva empresa.
  • Al CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ estem presents en els principals fòrums i esdeveniments, perquè el nostre treball pugui beneficiar la competitivitat de la teva empresa i t’ajudem a buscar els recursos que necessites.
  • Al CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ t’oferim jornades, seminaris, esdeveniments, fires, gratuïts o en condicions preferencials, perquè la teva empresa sigui més forta i competitiva.
  • Al CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ t’oferim estudis de mercat, informes de matriculacions, assessorament nàutic gratuït sobre normatives, titulacions i impostos, perquè la teva empresa aquest al dia, així com formació, consultoria estratègica, finançament, internacionalització, jurídic, noves tecnologies, recursos humans, riscos laborals i assegurances, amb productes i serveis exclusius.
  • Al CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ t’oferim acords comercials, amb proveïdors recomanats amb condicions exclusives per millorar la rendibilitat de la teva empresa.